Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Το βιολί βιολάκι του



    Πέρασαν δυόμιση χρόνια από όταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας, εκπροσωπώντας τη ΔΑΣ ΟΤΑ (Συνδικαλιστικό όργανο του ΚΚΕ στους εργαζόμενους των Δήμων) φορώντας όμως το μανδύα του Προέδρου των εργαζομένων, διερρήγνυε τα ιμάτιά του στο Δημοτικό Συμβούλιο και με ανακοινώσεις στο τύπο έπαιρνε θέση για τον τρόπο διορισμού Προϊσταμένου στο ΚΕΠ.

Έφαγε όμως τη σφαλιάρα του από την ΠΟΕ ΟΤΑ, αλλά δεν έστρωσε.




Στη συνέχεια, είχαμε την εμπλοκή του κομματικού του μηχανισμού ( ΚΚΕ),  στη περίφημη υπόθεση του χαμένου φακέλου από τα ΚΕΠ και τη ΠΑΡΑΝΟΜΗ διαρροή υπηρεσιακών εγγράφων από συναδέλφους υπαλλήλους σε ομοϊδεάτες  δημοσιογράφους, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει περαιωθεί η έρευνα και να έχουμε αποτελέσματα.

Τώρα μας προέκυψε ο διορισμός των μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Και αυτή τη φορά σκίζει τα ρούχα του, ως συνδικαλιστής της ΔΑΣ ΟΤΑ (ΚΚΕ), φορώντας ξανά το μανδύα του Προέδρου, βγάζοντας ανακοινώσεις  στα ΜΜΕ εναντίον συναδέλφου, ξεχνώντας ότι  η συγκεκριμένη υπάλληλος ήταν και στο προηγούμενο συμβούλιο διορισμένο μέλος  ΑΔΑ: Ψ55ΡΟΡ1Γ-Κ50. χωρίς να έχει δημιουργηθεί καμιά διαμαρτυρία ή σχόλιο.


Γιατί η εμμονή του με το ΚΕΠ;

Μήπως επειδή είναι η μόνη Δημόσια Υπηρεσία που στέκεται αντάξια στην εξυπηρέτηση του Πολίτη; 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ  ΕΝΟΧΛΕΙ !

.....................................................................................................................................

Ξεκινώντας  τη νέα σου ανακοίνωση με κείμενο από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ( CLOPY PASTE όπως συνήθως και μίξη παλαιών και νέων), που είχε κυκλοφορήσει το 2016 (Αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) κατά του θεσμού των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9086186
εξανίστασαι και για μια ακόμα φορά, προβαίνεις σε κατηγορίες εναντίον συναδέλφων και ζητάς τη κεφαλή των επί πίνακι

Ποιος σου έδωσε εντολή; το ΔΣ του Συλλόγου ή ο Ριζοσπάστης; να γελοιοποιείς και να απαξιώνεις, ακόμα μια φορά, με Δημόσιες ανακοινώσεις  στα ΜΜΕ, τους Συναδέλφους,το Σύλλογο και τους θεσμούς;


Αν ήταν ο Ριζοσπάστης πάω πάσο, άπαγε απ εμού!
Αν όμως ήταν το ΔΣ του Συλλόγου;



    Έγινε  ΝΟΜΙΜΗ  συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου και πάρθηκε απόφαση προκειμένου να βγει η συγκεκριμένη ανακοίνωση;
  Αν ναι, πες μας Πρόεδρε: 
  Έστειλες πρόσκληση; 
  Συνεδριάσατε; 
  Ποιοι ήταν παρόντες; 
  Ποιες ήταν οι προτάσεις σας;
  Τι ψηφίσατε;


  Δεν έχεις απάντηση ούτε εσύ, ούτε και η γραμματέας σου η κ. Γκαμπρέλα που σε ακολουθεί πιστά και προσυπογράφει όλες αυτές τις φαιδρότητες, επειδή θεωρείτε το Σύλλογο κτήμα σας και κάνετε ότι θέλετε. 


  Συγχαρητήρια! Έχετε καταφέρει να κάνετε ένα στρατό ακολούθων ψηφοφόρων, με τη κάλυψη της Διοίκησης και όποιος τολμά να αντισταθεί ζητάτε τη καρατόμηση του.


  Ευτυχώς υπάρχουν και κρατικά όργανα που εφαρμόζουν τις νομοθεσίες και σας επαναφέρουν στη θέση σας!


  Δεν είναι η δικαιοσύνη αυτή που θα σας κρίνει, αλλά η δική σας συνείδηση, των συναδέλφων και των συμπολιτών μας, που διαβάζουν τις γελοίες, άνευ ενδιαφέροντος περιεχομένου και συνήθως αντιγραμμένες από το Ριζοσπάστη καταγγελίες - ανακοινώσεις σας.


  Μη νομίζετε, δημοσιεύοντας τέτοιου είδους ανακοινώσεις ότι το κόμμα σας ( ΚΚΕ) κερδίζει ψήφους...................... 5% σταθερά ............... και στη Θεσπρωτία με τον αγώνα σας ακόμα πιο χαμηλά!


........................................................................................................................................


   Σαν Σύλλογος



Δεν βγάλατε ανακοίνωση, ότι με χρήματα του Συλλόγου κάνατε μήνυση σε συνάδελφο και ζητούσατε αποζημίωση υπέρ της ΔΑΣ ΟΤΑ ( ΚΚΕ )


Δεν βγάλατε ανακοίνωση, ότι ο κ. Εισαγγελέας σας απέρριψε τη μήνυση ως ανυπόστατη.


Δεν βγάλατε ανακοίνωση, ότι  τα τρία τελευταία χρόνια, με χρήματα του Συλλόγου, κάνετε συναυλίες "Δημοκρατικού περιεχομένου", τις οποίες  αναρτάτε ΜΟΝΟ σε Κομμουνιστικές ιστοσελίδες.
( παίρνετε μπόνους;)


    Δεν βγάλατε ανακοίνωση, ότι κλέψατε τη πνευματική εργασία συναδέλφου , υπέρ κομματικών ιστοσελίδων (ΚΚΕ)


Δεν βγάλατε ανακοίνωση, ότι επανειλημμένα έχετε οδηγήσει συναδέλφους σε δικαστικές μάχες, χωρίς ΠΟΤΕ να έχουν δικαιωθεί


Δεν βγάλατε ανακοίνωση όταν υποψήφια της δικής σας παράταξης (ΔΑΣ ΟΤΑ -ΚΚΕ) ψήφισε επανειλημμένα εναντίον εργαζομένων που διεκδικούσαν χρήματά τους από τη Διοίκηση.


Δεν  βγάλατε ανακοίνωση, ότι ΠΑΡΑΝΟΜΑ διοικείτε το Σύλλογο με τις ψήφους των εργαζομένων μέσω  ΟΑΕΔ (χωρίς να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις)


   Δεν βγάλατε ανακοίνωση,  για πολλές άλλες καταστρατηγήσεις του καταστατικού (στην ουσία δεν το εφαρμόζετε ΠΟΤΕ)


Όλα αυτά είναι θέματα που θα έπρεπε να τα συζητάμε και να τα επιλύουμε μόνοι μας και όχι να γίνονται γνωστά τοις πάσι.


Οι συνάδελφοι και ο κόσμος εσένα κρίνει που είσαι Πρόεδρος και όχι το καθένα από μας που είμαστε απλά μέλη.


   
Και κάτι τελευταίο: 
Όλοι γνωρίζουμε την εκτίμηση της Θεσπρωτικής Κοινωνίας για το κάθε Δημόσιο πρόσωπό της και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει όλους είναι:

Να λέμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ !


Υποσημείωση: 
Μπορεί για όλα τα παραπάνω να μην έχεις βγάλει ανακοινώσεις , αλλά πιστεύω  ότι είναι καιρός να ψάξεις στο Ριζοσπάστη προκειμένου να βρεις μια για τους ιμπεριαλιστές στη Λιβύη.
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=6173847

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου