Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ


Αποδέχομαι τη κρίση και τη ψήφο των Συναδέλφων, αλλά δεν μπορώ να μην εκφέρω τις απόψεις μου, στον απόηχο των εκλογών, για την εκλογή εκπροσώπου εργαζομένων στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ηγουμενίτσας - ΠΑΚΠΠΟ.

Στον πραξικοπηματικό
τρόπο της Πολιτικής Διοίκησης του ΠΑΚΠΠΟ, με τον οποίο η εκπρόσωπος των εργαζομένων εκτελεί και θέση Προϊσταμένου - Διοίκησης του ΠΑΚΠΠΟ , ήρθε να προστεθεί, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, με νέο πραξικόπημα, η ανάθεση της διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξή της ως επανεκλεγέντα εκπρόσωπο, σε φίλιο και ομοϊδεάτη φορέα.

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ, από ΑΓΝΟΙΑ ή ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας ( Διοικείται από στελέχη της ΔΑΣ ΟΤΑ με την οποία πολιτεύεται και η συγκεκριμένη εκπρόσωπος) να διοργανώσουν εκλογές.

Με τα Ελληνικά που γνωρίζουμε , τι λέει η νομοθεσία;

Ο Δήμαρχος στέλνει έγγραφο προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου , προκειμένου αυτό να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των τακτικών υπαλλήλων και μέσω του συλλόγου εργαζομένων ( του ΠΑΚΠΠΟ ) να γνωστοποιηθεί ο εκπρόσωπος. ( Σύλλογος Εργαζομένων δεν νοείται μόνο αυτός που έχει καταστατικό λειτουργίας αλλά το σύνολο των εργαζομένων στον οργανισμό)
Όλα αυτά παρακάμφθηκαν από το Δήμαρχο, με εντολή ΟΧΙ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου (ΠΑΚΠΠΟ), αλλά στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας, ο οποίος συνδικαλιστικά ίσως εκπροσωπεί ένα τμήμα Εργαζόμενων στο ΠΑΚΠΠΟ,  αλλά δεν είναι ο καθ ύλην αρμόδιος αφού είναι ένας συνδικαλιστικός φορέας και ΟΧΙ  δημόσιος όπως απαιτεί η Νομοθεσία, με αποτέλεσμα η εντολή εκλογών να μην έχει καμία νομική υπόσταση , αλλά ούτε και από το καταστατικό του ίδιου του Συλλόγου προβλέπονται τέτοιες διαδικασίες.
Πραξικόπημα ;
…………………………………………………………………………………………………………………………..………………..
Αν πάμε τώρα στο ηθικό τμήμα της υπόθεσης.


Είναι δυνατόν ο Διευθυντής  ενός οργανισμού, που στόχος του και υποχρέωσή του είναι να διαφυλάττει τα συμφέροντα του οργανισμού να είναι και εκπρόσωπος των εργαζομένων;
Πρόσφατο παράδειγμα, στην ίδια υπηρεσία, ( ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας), όπου με τη προτροπή ΚΑΙ με τη ψήφο της ίδιας εκπροσώπου των εργαζομένων, 48 εργαζόμενοι έχασαν από 1800 έως 3500 ευρώ και άλλοι δύο, επειδή αρνήθηκαν να υποκύψουν στους εκβιασμούς της Διοίκησης, τιμωρήθηκαν με προσφυγή ακόμη και στον Άρειο Πάγο προκειμένου να χάσουν τα χρήματα που δικαιούνται. ( τα χρήματα που πληρώνουν στις προσφυγές θα τα είχαν δώσει στους δυο διαφωνούντες και θα είχε λήξει το θέμα)

Η πολιτική εξουσία του Δήμου και του Οργανισμού, αφού συντηρεί αυτό τον πραξικοπηματικό τρόπο διοίκησης σημαίνει ότι είναι ικανοποιημένη από την αντεργατική συμπεριφορά και το τρόπο διοίκησης της Συναδέλφου.
Η στήριξη του Συλλόγου Εργαζομένων στο πρόσωπό της σημαίνει ότι και οι ίδιοι δεν θέλουν να χάσουν τις καρέκλες τους , ικανοποιώντας μικροκομματικά αντεργατικά καθεστώτα με αριστερά προσωπεία.
Η  απρόσωπη κομματική τους παράταξη  (ΔΑΣΟΤΑ Θεσπρωτίας), με δημόσια  ανακοίνωση της, αποδέχεται τα αντεργατικά μέτρα του κράτους και υποδεικνύει έμμεσα  στους Διοικούντες, σχετικές Νομολογίες προκειμένου να καταδικάσουν και να τιμωρήσουν τους αντιφρονούντες Εργάτες Συναδέλφους.
Έχουμε μάθει ότι η Αριστερά αντιτίθεται σε αντεργατικές νομοθεσίες και καλεί το λαό σε ανυπακοή, εδώ όμως βλέπουμε ότι για τα οφέλη της ¨καρέκλας¨ , κυκλοφορεί, με την απρόσωπη  υπογραφή ΔΑΣΟΤΑ Θεσπρωτίας, στα μέσα ενημέρωσης,  υποδείξεις νομολογιών κατά Συναδέλφων Εργατών και στηρίζοντας Καρεκλοκένταυρες καταστάσεις.



Συγχαρητήρια και πάλι στην επανεκλεγείσα εκπρόσωπό μας και στους ψηφίσαντες αυτή για τη νίκη τους επί των εργατών.


1 σχόλιο:

  1. Did you realize there is a 12 word phrase you can speak to your man... that will induce deep feelings of love and instinctual attraction to you buried within his heart?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, worship and protect you with all his heart...

    12 Words Will Fuel A Man's Desire Impulse

    This impulse is so built-in to a man's brain that it will make him try better than ever before to do his best at looking after your relationship.

    Matter of fact, fueling this powerful impulse is so binding to getting the best possible relationship with your man that the instance you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You'll soon find him expose his heart and mind for you in such a way he's never expressed before and he'll perceive you as the only woman in the world who has ever truly appealed to him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή