Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Δημοκρατίας Έλευσις


‘’ Συνάδελφοι, η Ομοσπονδία θα πρέπει να χτυπήσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και το τονίζω, τον προβοκάτορα του Χωρίς Σχεδίου, Χαλμαντζή, ξεκάθαρα πράγματα, που με αποκαλεί σαν αριστερό απόγονο των αριστερών σφαγέων, ότι έχουμε καταντήσει το Σύλλογο Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας ’’

…………………………………………………..

‘’ Στόχος είναι η διάλυση του Συλλόγου ’’
 


                                    
Τάδε έφη  Σπύρος Υφαντής - Οκτώβριος 2017
(Πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας απευθυνόμενος σε Συναδέλφους εργαζόμενους και στον εκπρόσωπο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιάννη Τσούνη)

…………………………………………..…………………………………………
 
 
 
''Πέους βραχέως, τρίχες πταίουσιν''
(Αρχαία Ελληνική παροιμία)
……………………………………………………………………………………………..

 
 

Πριν ενάμισι χρόνο, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στους ΟΤΑ Θεσπρωτίας, μετά από δημοσιεύματά μου, φοβούμενος τον εκδημοκρατισμό του Συλλόγου από κάποιες δεύτερες φωνές, με κατηγορούσε για ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ( αυτό σημαίνει ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ, ΝΑΖΙ, ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ και δεν ξέρω τι άλλο )

Διέβλεπε το επερχόμενο και όπως όλοι οι Αριστεροί, την ανικανότητά τους για επίλυση των προβλημάτων, την επιρρίπτουν σε ακροδεξιά φαντάσματα.
 

Τιμή μου που με τις ενέργειές μου συνέβαλλα στον εκδημοκρατισμό του Συλλόγου.

 
Πριν δυο χρόνια, στις προηγούμενες εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, ήταν 5-6 υποψήφιοι και έψαχναν να βρούνε να διορίσουν τον 7ο, για να συμπληρωθεί το ΔΣ του Συλλόγου , ενώ στις πρόσφατες εκλογές ήταν δύο ψηφοδέλτια και 60 (εξήντα) υποψήφιοι.
 

Η Ολιγαρχία και η Μονοκομματική Δημοκρατία τελείωσε!

 

Τα κόκκινα πρόβατα ξεβάφουν με τον καιρό και αποκτούν το φυσικό τους χρώμα.

 
 
Ξεκίνησε λοιπόν τις συνεδριάσεις του το νέο ΔΣ του Συλλόγου και αρχίσαμε να βλέπουμε κάποια θέματα που συζητούνται.
 
Στο σκοτάδι μια χαραμάδα από φως!
 
Είναι πάρα πολλά και απλά αυτά που πρέπει να γίνουν:
 
·        Το πιο απλό, η τοιχοκόλληση των αποφάσεων-δραστηριοτήτων του Συλλόγου έξω από τα γραφεία του και στους πίνακες ανακοινώσεων των Δημαρχιακών καταστημάτων ( Το γραφείο του Συλλόγου δεν είναι γραφείο της ΔΑΣ-ΟΤΑ, του ΠΑΜΕ ή οτιδήποτε άλλο) και
 
ΟΧΙ τοιχοκόλληση στους τοίχους του Δημαρχείου
 (κάποιος συνάδελφος πρέπει να τους καθαρίσει)
 
·        Αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των δραστηριοτήτων του Συλλόγου σε όλους τους εργαζόμενους ( Ένα κουμπί πατάς μια φορά και ενημερώθηκαν όλοι)
 
·        Δημιουργία ιστοσελίδας, ανοιχτή σε όλους  και ΟΧΙ μυστικές ομάδες καλυπτόμενες με την επωνυμία του Συλλόγου ( Δεν είναι σπίτι τους ο Σύλλογος, ας κάνουν μυστική ομάδα με το όνομά τους. Η δικηγόρος του Συλλόγου ας ασχοληθεί με το θέμα και όχι να στέλνει εξώδικα στα μέλη του Συλλόγου )
 
 
·        Τέλος, σε ημέρες εορτών, επετείων κλπ, ας βλέπουμε και καμιά ανακοίνωση  σχετική με τη Θεσπρωτία που ανήκουμε όχι αντιγραφές από ιστοσελίδες του Ριζοσπάστη και του ΠΑΜΕ.
·          
Σε κάθε ανακοίνωση, Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτομαγιά, 25η Μαρτίου, 28η Οκτωβρίου, Καλοκαίρι , Χειμώνας, το έχουμε εμπεδώσει   ότι οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές , το ΝΑΤΟ και η ΕΕ  είναι υπεύθυνοι, επειδή οι εργαζόμενοι στο Δήμο  Παραμυθιάς είναι απλήρωτοι.
 

 
 
 
 
 


 
 
 

1 σχόλιο:

  1. Do you understand there's a 12 word phrase you can speak to your crush... that will induce intense feelings of love and instinctual attractiveness for you deep within his chest?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, look after and protect you with his entire heart...

    =====> 12 Words Will Fuel A Man's Love Instinct

    This impulse is so hardwired into a man's brain that it will drive him to work harder than before to take care of you.

    Matter-of-fact, fueling this powerful impulse is absolutely mandatory to having the best ever relationship with your man that the instance you send your man a "Secret Signal"...

    ...You will instantly notice him open his heart and mind for you in a way he's never experienced before and he'll perceive you as the only woman in the world who has ever truly tempted him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή