Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

‘ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ’


Φτου σας   στη Δημοτικιά



 
Για άλλη μια φορά αναγκάζομαι να πάρω θέση και να καταγγείλω ενέργειες  της πλειοψηφίας του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας και ειδικά του Προέδρου.

 

Η υπομονή του καθενός έχει και τα όριά της!!!
 
Από την εξέλιξη των γεγονότων φάνηκε ότι ο Πρόεδρος και οι συν αυτώ ακολουθούντες ετοίμαζαν μια ωραία «Αριστερή σούπα», που μάλλον εγώ τους τη χάλασα…….

Κατάφεραν μόνο να εκμεταλλευτούν τις ιδέες μου και την εργασία μου, διά της κλοπής, για το συμφέρον του κόμματος που υπηρετούν, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
 
ιστορικό  
Ανακοίνωση βγήκε από το Σύλλογο, προ ημερών, ότι ετοιμάζει έκθεση εικαστικών, με συναδέλφους καλλιτέχνες και, δυστυχώς γι αυτούς, είχα το θράσος να δηλώσω στο Δ.Σ., εγγράφως, ότι επιθυμώ να συμμετάσχω.

 
 
   Μετά από διαλογική συζήτηση, τα παρόντα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και οι παρόντες Συνάδελφοι Καλλιτέχνες έκριναν ότι και η δημιουργία ταινιών είναι εικαστική τέχνη!
 Και γίνομαι αποδεκτός……..
 - δεν γνωρίζω για τους άλλους καλλιτέχνες, αν υπήρξε ακρόαση για τη συμμετοχή τους.
 
Η έκθεση οργανώθηκε, και ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου το απόγευμα.
 
Ο ρόλος μου στην έκθεση ήταν διπλός :
  Εκτός από το χώρο που οργάνωσα τη δική μου παρουσίαση, είχα αποφασίσει να καλύψω και δημοσιογραφικά το όλο γεγονός. Κι αυτό, για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού ARTtv αλλά και όποιου άλλου καναλιού ή ηλεκτρονικής σελίδας επιθυμούσε να κάνει χρήση των πλάνων μου, με σκοπό τη διαφήμιση, αλλά και την προβολή της εκδήλωσης, αφού θεώρησα, ότι ήταν η καλύτερη ενέργεια που έχει γίνει από συστάσεως του Συλλόγου μέχρι και σήμερα, για τους Συναδέλφους εργαζόμενους.
 
     Παρασπονδία στο ρόλο της έκθεσης διαπίστωσα από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, διότι υπήρχε και συμμετοχή ατόμων, που δεν ήταν εργαζόμενοι στους Δήμους.
    Κατά το ξεκίνημα, επίσης, τελέστηκε η έναρξη, με ομιλία του Προέδρου και καταφανώς απούσα όλη την Πολιτική Διοίκηση των Δήμων της Θεσπρωτίας.
 (Σε μεταγενέστερη ερώτησή μου προς τους Δημάρχους, μου έκαναν σαφές ότι δεν τους είχε καλέσει κανείς ή δεν το γνώριζαν, το ίδιο και αρκετοί Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι)
 
   Κατά την ομιλία του Προέδρου διαπίστωσα ότι το θέμα «Τι είναι Τέχνη» είχε ως βάση την Εργατική Επανάσταση του 20ου αιώνα και όχι την Αρχαία Ελλάδα, που έδωσε το φως των Τεχνών στο κόσμο!!!
Την ενέργεια αυτή, προσωπικά, τη θεώρησα υβριστική και με συγκεκριμένη σκοπιμότητα και στόχο.



  Γι αυτό το λόγο ερεύνησα στο διαδίκτυο και ειδικά το «Ευαγγέλιο» του Κομμουνισμού για την Ελλάδα, το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, όπου διαπίστωσα ότι η ομιλία του Προέδρου ήταν ¨clopy paste¨, αποσπασμάτων  από την ομιλία της κας Ελένης Μηλιαρονικολάκη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνης για το Τμήμα Πολιτισμού της Κ.Ε. (Ριζοσπάστης 9/3/2014)


 
Παρά ταύτα, επεξεργάστηκα το βίντεο, χωρίς περιττά σχόλια ή λογοκρισία, το μοντάρισα ανάλογα και το έδωσα στο τηλεοπτικό κανάλι ARTtv, προκειμένου να «παίξει» στο δελτίο ειδήσεων.
 


και παράλληλα το  ανέβασα στο κανάλι μου στο youtube  «Χωρίς  Σχέδιο».
με σκοπό, όποιος θέλει, να κάνει κάθε νόμιμη χρήση του.
 
 

 

 

Την ίδια μέρα..., μετά από λίγες ώρες, διαπίστωσα, ότι ένα άλλο κανάλι στο youtube, που αναρτά μόνο βίντεο κομμουνιστικού περιεχομένου 
το sotos1954  https://www.youtube.com/user/sotos1954      
είχε κάνει ¨clopy paste¨ ανάρτηση,
 το ίδιο,
 το δικό μου βίντεο,
 χωρίς καν να αναφέρεται πουθενά το όνομά μου σαν παραγωγός.
 - φαίνεται ότι το clopy paste, πάει κι έρχεται στην Αριστερά…
Επιπλέον δε, παρατήρησα ότι έχει μπλοκαρισμένα τα σχόλια
- συνηθισμένο φαινόμενο στην Αριστερά, συντηρώντας μυστικές και κρυφές ομάδες στο διαδίκτυο -
ώστε να μην μπορεί κάποιος, σχολιάζοντας, να τους κάνει κριτική….


 
Εξαιτίας της επιτυχίας που φάνηκε να έχει η έκθεση, με την επισκεψιμότητά της από απλούς πολίτες κυρίως, τα παρέβλεψα όλα και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο, αν τις επόμενες μέρες, ξεφυλλίζοντας τις ηλεκτρονικές σελίδες του 902.gr (δημοσιογραφικό όργανο του ΚΚΕ) δεν διαπίστωνα, με έκπληξη, ότι φιλοξενούσε Δελτίο Τύπου, πιθανόν του Προέδρου, όπου αναφέρονταν τα τεκταινόμενα στην έκθεση
 - ομιλία του Προέδρου με ανάπτυξη επί μέρους παραγράφων, ως να ήταν δική του η ομιλία -
προτείνοντας για παρακολούθηση από τους αναγνώστες, το δικό μου επεξεργασμένο βίντεο, από το clopy channel ¨sotos1954¨ και εάν, στην παρουσίαση των καλλιτεχνών που συμμετείχαν, δεν είχε ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΕΙ το όνομά μου!

 
Όχι μόνο δεν αναφερόταν ΠΟΥΘΕΝΑ το όνομά μου σαν συμμετέχων καλλιτέχνης, αλλά ούτε η προσφορά μου στη δημοσιογραφική ανάταξη του θέματος.
Επιπλέον δε, είχαν κλέψει και το επεξεργασμένο βίντεο και το παρουσίασαν σαν δικό τους!!!




Ίσως, στα κομμουνιστικά γραφεία τους, πληκτρολογώντας το όνομα ΧΑΛΜΑΝΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ανάβει κόκκινο λαμπάκι, με την επισήμανση ότι προκαλεί αλλεργία, εξανθήματα, σπυριά!….

 

Στην ομιλία της κας Μηλιαρονικολάκη Ελένης που μας ανάγνωσε ο Πρόεδρος, σε κάποιο σημείο, αναφέρεται στον ¨ΟΔΗΓΗΤΗ¨ του  Κώστα Βάρναλη. Υπάρχει όμως και το ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ, του ίδιου ποιητή, και από εκεί πήρα το τίτλο του άρθρου….
 

«ΑΙΔΩΣ, ΑΡΓΕΙΟΙ…»

 
Αυτή είναι η Συναδελφοσύνη, η Συντροφικότητα, ο Αλληλοσεβασμός του ανθρώπου, που επαίρονται τα στελέχη της Κομμουνιστικής Αριστεράς;
Αλλά δυστυχώς, τίποτε από αυτά δεν εφαρμόζουν οι ίδιοι και ζουν με παρωπίδες, μέσα στη δική τους ουτοπία, εφαρμόζοντας :
 
Τα δικά σας  δικά μας,
Τα δικά μας, μόνο δικά μας!!!
 
Γι’ αυτό και η Παγκόσμια Κοινωνία τους έχει κρίνει και τους έχει τοποθετήσει εκεί που τους πρέπει:
 
Στο περιθώριο!
 
Η λέξη ευχαριστώ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους, στην παιδεία και στην κουλτούρα τους...
 
Πας μη Έλλην Βάρβαρος,

Πας μη Κομμουνιστής σκουπίδι….

I HATE RACISM
 
                                                                                       Υποσημείωση:   Δεν θα κάνω μήνυση
 
 
 
 
 
 



2 σχόλια:

  1. If you're attempting to burn fat then you absolutely need to try this brand new personalized keto plan.

    To produce this keto diet, certified nutritionists, fitness trainers, and cooks have joined together to provide keto meal plans that are effective, convenient, economically-efficient, and delightful.

    Since their first launch in January 2019, hundreds of people have already remodeled their figure and well-being with the benefits a proper keto plan can provide.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones provided by the keto plan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. If you're trying hard to burn fat then you certainly need to start using this brand new tailor-made keto diet.

    To design this keto diet service, certified nutritionists, fitness couches, and professional cooks united to provide keto meal plans that are effective, decent, money-efficient, and satisfying.

    Since their first launch in 2019, hundreds of people have already remodeled their figure and health with the benefits a proper keto diet can offer.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones provided by the keto diet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή