Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

13ος & 14ος μισθός και στο Δήμο Ηγουμενίτσας


    Εργαζόμενοι  στο ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας μέσω της Ελληνικής Δικαιοσύνης  και τη συνδρομή του Δικηγόρου κ. Κώστα Σιντόρη, κατάφεραν να ¨σκίσουν¨ τμήμα των μνημονίων.




   Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 44/2018 απόφαση Ειρηνοδικείου Ηγουμενίτσας, δικαιώνεται  μερίδα  υπαλλήλων (με σχέση εργασίας ορισμένου και αορίστου χρόνου με το ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας), όσο αφορά στην διεκδίκηση  του 13ου και 14ου μισθού.



   Το ΠΑΚΠΠΟ , σύμφωνα με το άρθρο 54 του Ν. 4447/2016  έχει δικαίωμα να  αποδεχθεί την απόφαση  και να μην ασκήσει έφεση, αλλά είναι και στη διακριτική του ευχέρεια να υποβάλει έφεση.



  Ήδη η παράταξη των εργαζομένων στους ΟΤΑ Θεσπρωτίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ χαιρετίζει με ανακοίνωσή της την απόφαση και καλεί το ΔΣ του ΠΑΚΠΠΟ να αποδεχθεί την απόφαση .


Επιπρόσθετα θα πρέπει το ΔΣ  του ΠΑΚΠΠΟ, αφού αποδεχθεί τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση, προκειμένου να μην υποβάλλει σε ταλαιπωρία τους υπαλλήλους του, να εξετάσει νομικά αν δύναται να επεκταθεί η χορήγηση των ανωτέρω παροχών σε όλους , χωρίς να είναι απαραίτητη η προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου