Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Αγνωμοσύνη και Εριστικότητα

 
   Τραγικά επικίνδυνη κατά την 7η  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, ήταν η παρουσία του Προέδρου των εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας, Σπύρου Υφαντή.

    Ο Πρόεδρος, Σπύρος Υφαντής, ήταν εκεί, προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων που εκπροσωπεί και των οποίων η σύμβαση εργασίας με τον Δήμο έχει λήξει από τις 31 Μαρτίου.

    Παρά το γεγονός, ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος, εξήγησε με τρόπο που δεν επιδεχόταν αμφισβήτηση, πως η Δημοτική Αρχή στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει, έμπρακτα και ουσιαστικά τους εργαζομένους ( άνοιγμα θέσεων εργασίας, πρόταση να εκδοθεί ψήφισμα για να συνεχίσουν οι εργαζόμενοι να δουλεύουν κλπ) και παρά το γεγονός ότι το Δ.Σ. καθολικά και ομόφωνα θα προχωρούσε στην έκδοση νέου ψηφίσματος που οι εργαζόμενοι θα έκαναν Δικαστική χρήση, ο Πρόεδρος των εργαζομένων (προφανώς μπερδεύοντας την κομματική και συνδικαλιστική του ιδιότητα) με εριστικό και αγνώμονα τρόπο, ξεκίνησε τον λόγο του ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ αφ' ενός μεν την πλειοψηφία του Δ.Σ. αφετέρου δε πλέκοντας το ¨εγκώμιο¨ της αντιπολίτευσης.

    Καταπέλτης ήταν στην τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάκος, ο οποίος απαντώντας στο καταγγελτικό και διχαστικό λόγο του Προέδρου, του επεσήμανε πως ο τρόπος που θεωρεί ότι προασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων είναι λάθος, η στάση του είναι απαράδεκτη και έχασε μια χρυσή ευκαιρία (σιωπηλά) να υιοθετήσει την αρχική πρόταση του Δημάρχου που διασφάλιζε με τον καλύτερο τρόπο τους εργαζομένους.
    Ο κ. Πάκος επεσήμανε επίσης στον Πρόεδρο, πως θα πρέπει άμεσα να επαναπροσδιορίσει τη στάση του, γιατί - αντί για καλό - μάλλον κακές υπηρεσίες θα προσφέρει στους εργαζομένους και θα τους οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.
 
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου