Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Δραστήριος Πρόεδρος



Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να βγάλω το καπέλο στο Πρόεδρο που με εκπροσωπεί στα εργασιακά μου προβλήματα για τις άμεσες και ταχείες αντιδράσεις του στα προβλήματα που δημιουργούνται στο Σύλλογό μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ,  η άμεση κινητοποίησή του,  με το γραμματέα του Συλλόγου κ. Μαλαγκάρα , μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και η έκδοση του σχετικού δελτίου τύπου.

 

    Ιστορικό:

Τη Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, στις 10.24΄ μ.μ. ( το βράδυ) , η κ. Καπνίση, εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης στους εργαζόμενους  ΟΤΑ Θεσπρωτίας ανήρτησε στη σελίδα που διατηρεί στο facebook:  ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ,  μια ανακοίνωση με την οποία σχολίαζε κατά την άποψή της,  παραλήψεις  του κ. Υφαντή.



Όπως προκύπτει από την άμεση αντίδρασή του , την ίδια μέρα ( ίδιο βράδυ –Μεσάνυχτα, επειδή πριν τις 10.24 μ.μ. αποκλείεται) συναντήθηκε με το γραμματέα του Συλλόγου, συσκέφθηκαν, συνέταξαν, πρωτοκόλλησαν και απέστειλαν  στα ΜΜΕ δισέλιδη απάντηση – κόλαφο στις κατηγορίες της κ. Καπνίση.



Να λοιπόν γιατί στις εκλογές παίρνει δικαίως  70% .

Βέβαια είχε και τη συμπαράσταση των ΜΜΕ αφού δημοσίευσαν (να μάθει όλος ο Θεσπρωτικός λαός)  την απάντησή του Συλλόγου  στην  ανακοίνωση της κ. Καπνίση  που δεν πρόλαβαν να δημοσιεύσουν .

Νέα ήθη !!!!!





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου