Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Διεύρυνση με προϋποθέσεις

 



  Προσηλυτισμός : Αν και ο όρος αναφέρεται στο τρόπο διάδοσης των θρησκειών , στη γενικότερη έννοιά του  είναι η προσπάθεια να πεισθεί κάποιο άτομο προκειμένου να ακολουθήσει συγκεκριμένες ιδέες και  αρχές με προπαγανδιστική τακτική.

  Το άρθρο 13 του Ελληνικού Συντάγματος απαγορεύει τον προσηλυτισμό.

  Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία, αφού στη πράξη, άτομα που έχουν το ακαταδίωκτο και την ασυλία από τις ελεγκτικές  και τις προϊστάμενες αρχές , δεν σέβονται και δεν τηρούν ούτε σε ένα γράμμα το καταστατικό του συλλόγου που προεδρεύουν, θα σεβαστούν το Σύνταγμα;

  Απ ότι τουλάχιστον ενημερωθήκαμε, υπήρξε επιλεκτική ενημέρωση για τη λειτουργία του Συλλόγου  καθώς και πρόσκληση εγγραφής σε αυτόν , των νέων συναδέλφων  που προσλήφθηκαν το τελευταίο διάστημα σε υπηρεσίες των Δήμων της Θεσπρωτίας.

  Η επιλογή των συναδέλφων για ενημέρωση και πρόσκληση για εγγραφή, έγινε αποκλειστικά και μόνο ανάλογα με τη γενεαλογική τους καταγωγή.

  Συνάδελφοι καταγόμενοι από  οικογένειες,  με Δημοκρατικές καταβολές και αντίθετες πολιτικά από τις απολυταρχικές ιδέες του σημερινού Προέδρου,  ΔΕΝ ενημερώθηκαν και ΔΕΝ κλήθηκαν να κάνουν εγγραφή στο Σύλλογο.

  Απόλυτα φυσιολογική κίνηση, αφού αν εγγραφούν, θα είναι αντίθετες φωνές στις υποτιθέμενες Δημοκρατικές συνελεύσεις  και στα Λαϊκά δικαστήρια που διοργανώνει ο ίδιος ο Πρόεδρος και επιζητεί την απόλυτη μηδενική αντιπαλότητα.

  Ας πάνε λοιπόν οι νέοι συνάδελφοι να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση νομιμοφροσύνης στον Πρόεδρο και να θυμίσω ότι το μόνο στοιχείο που απαιτείται είναι ο λογαριασμός σας  του facebook για να σε γράψει στη μυστική ομάδα του Συλλόγου.


   Καλή πορεία

 

                                               Βαγγέλης Χαλμαντζής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου